Stagiari

Calendar activităţi stagiu – 2018

*Precizări privind activitatea  de stagiu

 Stagiari anul II care desfasoara pregatirea la sala de curs

18.05.2018 – orele 15.00 – Comunicare şi dezvoltare profesională – lector dnul. Popescu Andrei- locaţia –

sala de cursuri a filialei (Ploiesti – str. Ion Heliade Radulescu nr. 4A).

      Pentru toti stagiarii

Pregatirea teoretica se poate face la alegere, prin participarea la sala in cadrul centrului unde a fost arondata filiala sau online in baza unui user si a unei parole.

Cursurile online contin inregistrarea prezentarilor de la filiala Bucuresti si vor fi disponibile in platforma in aproximativ 3 – 5 zile de la data la care au avut loc.

Pentru a nu se crea discutii referitoare la informatiile primite in cadrul celor 13 centre de stagiu, tuturor stagiarilor (an I, II, III) li se vor crea conturi pentru a avea acces la prezentarile online ale cursurilor.

Conturile se vor creea in cadrul Directiei Informatica si Evidenta Tablou. Stagiarii vor primi pe mail datele de autentificare in platforma online.

Pregatirea practica a stagiarilor se va face in cadrul centrelor, fiecare stagiar va primi un caiet de practica aferent disciplinei semestrul/anul respectiv de stagiu.

Evaluarea semestriala:

Evaluarea teoretica va fi sustinuta in cadrul centrului Prahova , lucrarile fiind transmise pentru o evaluare unitara la Aparatul Central. (sala de cursuri a filialei – Ploiesti – str. Ion Heliade Radulescu nr. 4A). 

    Pentru toti stagiarii

  08.06.2018 ora 16.00 – anul III – durata probei 2 ore;

Discipline : Contabilitate şi Raportare Financiară si Expertiza Contabila

09.06.2018 ora 9.00 – anul II – durata probei 3 ore;

Discipline: Fiscalitate – Contabilitatea instituţiilor publice – Contabilitatea persoanelor juridice fără scop patrimonial

10.06.2018 ora 9.00 – anul I – durata probei 3 ore;

Discipline : Contabilitate şi Raportare Financiară si Contabilitate Manageriala

Evaluarea practica va fi facuta la filiala centru, unde fiecare stagiar va fi evaluat in functie de caietul de practica elaborate.

08.06.2018 ora 12.00 – anul I 

Discipline : Contabilitate şi Raportare Financiară si Contabilitate Manageriala

09.06.2018 ora 9.00 – anul III 

Disciplina : Contabilitate şi Raportare Financiară

0.06.2018 ora 9.00 – anul II

Discipline: Fiscalitate – Contabilitatea instituţiilor publice – Contabilitatea persoanelor juridice fără scop patrimonial

*Publicații de specialitate pentru pregătirea stagiarilor

 

Publicatii-de-specialitate-pt-stagiari-site-768x427

CECCAR vine în sprijinul formării stagiarilor cu lucrări de specialitate în domeniile contabilitate și raportare financiară, contabilitate managerială și Standarde Internaţionale de Raportare Financiară.

Publicațiile Contabilitate și raportare financiară  (preț 30 lei), Contabilitate managerială (preț 25 lei) și IFRS 2015 (Partea A + Partea B) sunt disponibile la sediile filialelor CECCAR, în limita stocului disponibil. Cele două volume IFRS 2015 pot fi achiziționate de stagiarii CECCAR la prețul preferenţial de 109 lei.

Contabilitatea de la A la Z  – pret 30 lei

Contabilitatea  altor tipuri de entitati -pret 30 lei

Fiscalitate -pret 30 lei

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să vă adresați filialelor.

Comments are closed.