Stagiari

Calendar activităţi stagiu – 2018

*Precizări privind activitatea  de stagiu

 Stagiari anul II care desfasoara pregatirea la sala de curs

16.03.2018 – orele 15.00 – Contabilitate persoanelor juridice fara scop patrimonial – lector dna Stefanescu Aurelia – locatia sala de cursuri a filialei (Ploiesti – str. Ion Heliade Radulescu nr. 4A).

  Stagiari anul I care desfasoara pregatirea la sala de curs

17.03.2018 – orele 9.30 – Contabilitate Manageriala – lector dna. Ponoraca Andreea –  locatia sala de cursuri a filialei (Ploiesti – str. Ion Heliade Radulescu nr. 4A).

 Stagiari anul II  care desfasoara pregatirea la sala de curs

  18.03.2018 – orele 9.00 – Fiscalitate – lector dnul. Radu Ciobanu –  

locatia   SC Faxmedia SRL – str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 25 C (in centru, in spatele magazinului Omnia – parcarea etajata, se face la  stanga in unghi drept, a 4-5-a cladire pe stanga este o curte mare cu portile deschise pana in intersectia cu str. Cuza Voda, vis a vis de un bloc nou).

Stagiari anul I +III 

  18.03.2018 – orele 9.00 – Contabilitatea Financiara – lector dna. Irimescu Alina –  locatia  

sala de cursuri a filialei (Ploiesti – str. Ion Heliade Radulescu nr. 4A).

 

  Pentru toti stagiarii

Pregatirea teoretica se poate face la alegere, prin participarea la sala in cadrul centrului unde a fost arondata filiala sau online in baza unui user si a unei parole.

Cursurile online contin inregistrarea prezentarilor de la filiala Bucuresti si vor fi disponibile in platforma in aproximativ 3 – 5 zile de la data la care au avut loc.

Pentru a nu se crea discutii referitoare la informatiile primite in cadrul celor 13 centre de stagiu, tuturor stagiarilor (an I, II, III) li se vor crea conturi pentru a avea acces la prezentarile online ale cursurilor.

Conturile se vor creea in cadrul Directiei Informatica si Evidenta Tablou. Stagiarii vor primi pe mail datele de autentificare in platforma online.

Pregatirea practica a stagiarilor se va face in cadrul centrelor, fiecare stagiar va primi un caiet de practica aferent disciplinei semestrul/anul respectiv de stagiu.

Evaluarea semestriala:

Evaluarea teoretica va fi sustinuta in cadrul centrului sau a filialei de domiciliu, lucrarile fiind transmise pentru o evaluare unitara la Aparatul central.

Evaluarea practica va fi facuta la filiala centru, unde fiecare stagiar va fi evaluat in functie de caietul de practica elaborate.

 

*Publicații de specialitate pentru pregătirea stagiarilor

 

Publicatii-de-specialitate-pt-stagiari-site-768x427

CECCAR vine în sprijinul formării stagiarilor cu lucrări de specialitate în domeniile contabilitate și raportare financiară, contabilitate managerială și Standarde Internaţionale de Raportare Financiară.

Publicațiile Contabilitate și raportare financiară  (preț 30 lei), Contabilitate managerială (preț 25 lei) și IFRS 2015 (Partea A + Partea B) sunt disponibile la sediile filialelor CECCAR, în limita stocului disponibil. Cele două volume IFRS 2015 pot fi achiziționate de stagiarii CECCAR la prețul preferenţial de 109 lei.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să vă adresați filialelor.

Comments are closed.