IFAC: Responsabilitatea socială nu ar trebui să fie un obstacol. Ar trebui să fie o parte integrantă a activității noastre

Într-un articol publicat recent pe site-ul International Federation of Accountants, semnat de Jose Luis Kuri, sunt prezentate beneficiile integrării responsabilității sociale în activitățile obișnuite ale unei companii.

Articolul analizează relația dintre profitabilitatea companiilor și sustenabilitatea acestora, precum și rolul pe care și-l pot asuma profesioniștii contabili în compilarea, evaluarea și raportarea informațiilor asociate responsabilității sociale – o oportunitate care va permite profesiei să rămână un element fundamental al fiecărei întreprinderi și în viitor.

Textul poate fi consultat pe site-ul IFAC, fiind disponibil atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul dedicat.

Vă rugăm să aveți în vedere că informațiile de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii informațiilor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

Blue chip accountant engaged in sustainability reporting via virtual planning matrix. Concept for sustainable development, social accounting, corporate social responsibility and sustainable future.

Leave your comment