MMPS propune noi modele ale documentelor pentru decontarea sumei reprezentând indemnizația prevăzută la art. 1 alin. (4) din OUG nr. 132/2020

Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) a publicat, pe site-ul instituției, pentru consultare un proiect de ordin pentru modificarea Ordinului nr. 1.393/2020  privind aprobarea modelului cererii și al documentelor prevăzute la art. 1 alin. (2) din HG nr. 719/2020 pentru aprobarea procedurii de decontare și de plată a sumelor acordate în baza OUG nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă.

Proiectul prevede modificarea titlului Ordinului nr. 1.393/2020, astfel: „Ordin privind aprobarea modelului cererii pentru decontarea sumei reprezentând indemnizația prevăzută la art. 1 alin. (4) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, și al listei salariaților pentru care se solicită decontarea”.

Citiți mai multe în CECCAR Business Magazine.

mmps-propune-noi-modele-ale-documentelor-pentru-decontarea-sumei-reprezentand-indemnizatia-prevazuta-s11091

Leave your comment