INVITATIE la evenimentul «Pentru Dumneavoastra, Doamnelor » 11 martie 2021, orele 13:00, platforma Zoom

 

INVITATIE  la evenimentul «Pentru Dumneavoastra, Doamnelor »

11  martie  2021, orele 13:00, platforma Zoom

Stimata Doamna,

 

Unul dintre cele mai apreciate si mai asteptate evenimente de socializare business organizate de Camera de Comert si Industrie Prahova in parteneriat cu Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – CECCAR – Filiala Prahova, in ultimii cinci  ani, este cel  intitulat « Pentru Dumneavoastra, Doamnelor », si care va marca si anul acesta, speram – intr-un mod deosebit de agreabil, de interesant si de util pentru participanti – debutul primaverii sub semnul optimismului si al sperantei, in comunitatea de afaceri locala.

 

Evenimentul, va avea loc in data de 11 martie a.c., incepand cu orele 13:00, pe platforma Zoom si va reuni reprezentante de marca ale antreprenoriatului prahovean si romanesc, femei – manager, care conduc afaceri de succes, alaturi de doamne din invatamant, sanatate, cultura, presa si alte domenii.

Dat fiind specificul acestei perioade pline de provocari, pe care cu totii o traversam, tematica acestui eveniment va fi dedicata experientelor care ne-au marcat activitatea si existenta in pandemie, care ne-au determinat sa ne reinventam, sa ne adaptam, sa invatam si apoi sa aplicam lectia rezilientei, pentru a merge cu incredere si speranta mai departe. Ne dorim si avem convingerea ca vom reusi impreuna cu Dumneavoastra sa organizam un eveniment plin de inspiratie, empatie si bucurie de a impartasi experiente si invataminte speciale, utile, poate chiar emotionante.  

In speranta ca v-am trezit interesul, asteptam confirmarea participarii Dvs. la filiala Prahova. Urmare primirii confirmarii participarii Dumneavoastra, vom reveni cu link-ul de conectare, cu doua zile inainte de eveniment.

Va multumim anticipat pentru interesul manifestat, ramanem in asteptarea raspunsului Dvs. si va asiguram, Stimata Doamna,  de distinsa noastra consideratie.

    Cu deosebita stima,

 

Aurelian GOGULESCU                                                                                                             Niţu Cornel

             Presedinte                                                                                                       Preşedinte CECCAR Filiala Prahova

                                                                       Iancu Ion

                                                               Director executiv                                                        CECCAR Filiala Prahova

felicitare

Leave your comment